Om Speqta

Vi driver trafik och genererar försäljning online.
icon

Vision

Bli en förebild inom prestationsbaserad onlinemarknadsföring.
icon

Mission

Förenkla beslut för konsumenter och möjliggöra att företag lyckas online.
icon

Strategi

Erbjuda de bästa prestationsbaserade plattformarna för lead generering med hjälp av data och AI, och växa organiskt och genom förvärv på nya och befintliga marknader.

Dealmakaren

Speqta är en dealmakare. Vårt team, plattform, sajter och tjänster jobbar på dag och natt för att leverera de mest relevanta kunderna till alla våra partners och klienter, i stor skala. Vi hjälper små e-handlare växa och större handlare överträffa sina mål. Vi arbetar på den globala marknaden med särskilt fokus inom europa.
Section image

Det gyllene snittet

Vi tror att den bästa affären görs när produkten matchar konsumentens exakta behov. Vi skapar knutpunkter där mötet mellan konsumenten och den ideala produkten sker. Det gör vi genom att utveckla skräddarsydda tjänster som kombinerar stora mängder produktdata med användardata för att hittar den bästa matchen mellan produkt och konsument när det finns en köpintention.
Section image

Speqta i siffror

Ett annat sätt att beskriva oss - utan bias, rättvist och koncist.
Grundat
2003
Anställda
45
Länder
17
Tillväxt 2020
62%
Förvärv 2020
1
CAGR 2017-2020
69%

Teamet i fokus

Speqta är ett team av individer med många olika bakgrunder och nationaliteter, det tror vi spelar en central roll till vår framgång - för oss kommer teamet alltid först.
Section image

Som ett andra hem

Vi tillbringar en stor del av livet på jobbet, därför är det viktigt att det är en plats där vi trivs och mår bra. Att känna sig trygg på jobbet är en självklarhet, men vill också skapa arbetsmiljöer som är inspirerande och ger oss möjlighet att utvecklas.
random
random
random
random
random

Speqtakulärt

Varumärket Speqta står för spe(q)takulärt. Det inspirerar oss att vara spektakulära, bygga spektakulära produkter och generera spektakulära resultat för varandra, våra kunder och våra aktieägare. Förvänta dig inte mindre!
About brand 1
random
random
random