Om Speqta

Speqta är ett adtech bolag som ger onlineannonsörer möjlighet att optimera sin marknadsföring med hjälp av data och AI. Bolagets SaaS tjänst BrightBid (inkl Bidbrain) är ett verktyg för att ge kunderna bästa möjliga resultat och överbrygga olika annonsplattformar. Vi har en historik av innovation och prestationsbaserad marknadsföring. Läs mer under "Vår historia"
icon

Vision

Alla onlineannonsörer ska ha tillgång till bästa AI-baserade tekniken för att oberoende optimera sin annonsspendering.
icon

Mål

Möjliggöra onlineannonsörer att optimera sin annonsspendering med AI.
icon

Kunder

Onlineannonsörer

Affärsmodell

SaaS tjänsten BrightBid (inkl Bidbrain) har en månatlig abonnemangsavgift, beroende på hur stor annonsering kunden har och vilka moduler av tjänsten som används.

Om BrightBid

Grundat 2020. BrightBid är en tjänst som skapar tydliga resultat och mervärde för onlineannonsörer, genom att utnyttja kraften i ny teknik som AI för att driva kundvärde. Inkluderar även funktionaliteten från tjänsten Bidbrain www.bidbrain.com. Läs mer på www.brightbid.com
Section image

Speqtakulärt

Varumärket Speqta står för spe(q)takulärt. Det inspirerar oss att vara spektakulära, bygga spektakulära produkter och generera spektakulära resultat för varandra, våra kunder och våra aktieägare. Förvänta dig inte mindre!
random
random
About brand 1