Om Speqta

Vi driver trafik och genererar försäljning online.
icon

Vision

Bli ledande på prestationsbaserad marknadsföring genom att personifiera erbjudanden för produkter och tjänster enligt konsumentens unika smak.
icon

Mission

Ge konsumenter en bättre digital shoppingupplevelse och samtidigt hjälpa företag att driva försäljning.
icon

Strategi

Bygga en portfölj av produkter inom prestationsbaserad marknadsföring i världsklass genom organisk tillväxt i kombination med geografisk expansion och förvärv.

Dealmakaren

Speqta är en dealmakare. Vårt team, platform, sajter och tjänster jobbar på dag och natt för att leverera de mest relevanta kunderna till alla våra partners och klienter, i stor skala. Vi hjälper små e-handlare växa och större handlare överträffa sina mål. Vi arbetar på den globala marknaden med särskilt fokus inom europa.
Section image

Det gyllene snittet

Vi tror att den bästa affären görs när produkten matchar konsumentens exakta behov. Vi skapar knutpunkter där mötet mellan konsumenten och den ideala produkten sker. Det gör vi genom att utveckla skräddarsydda tjänster som kombinerar stora mängder produktdata med användardata för att hittar den bästa matchen mellan produkt och konsument när det finns en köpintention.
Section image

Speqta i siffror

Ett annat sätt att beskriva oss - utan bias, rättvist och koncist.
Grundat
2003
Anställda
31
Länder
52
Tillväxt 2018
53%
Förvärv 2018
3
Organisk tillväxt 2018
50%

Teamet i fokus

Speqta är ett team av individer med många olika bakgrunder och nationaliteter, det tror vi spelar en central roll till vår framgång - för oss kommer teamet alltid först.
Section image

Som ett andra hem

Vi tillbringar en stor del av livet på jobbet, därför är det viktigt att det är en plats där vi trivs och mår bra. Att känna sig trygg på jobbet är en självklarhet, men vill också skapa arbetsmiljöer som är inspirerande och ger oss möjlighet att utvecklas.
random
random
random
random
random

Speqtakulärt

Varumärket Speqta står för spe(q)takulärt. Det inspirerar oss att vara spektakulära, bygga spektakulära produkter och generera spektakulära resultat för varandra, våra kunder och våra aktieägare. Förvänta dig inte mindre!
About brand 1
random
random
random