Release image

Mytaste Group rekryterar ny CFO

19 DECEMBER 2018

Mytaste Group meddelar idag att de har utsett Ulrika Jones som ny CFO för koncernen. 

Ulrika Jones har gedigen erfarenhet av både finansiell styrning och strategiskt arbete. Ulrika Jones har haft flertalet ledande positioner, såsom CFO för Bambuser och CFO samt Head of Legal för Bisnode Sverige. Ulrika tillträder sin tjänst den 20 december och tar över efter Ewa Wodmar.

Ulrika har under en period varit inhyrd konsult för att stödja oss med sin långa erfarenhet vilket gör att hon nu är väl insatt i bolagets finanser. Detta i kombination med hennes gedigna erfarenhet gör att det känns glädjande att vi lyckats komma överens om en permanent roll som CFO för Mytaste Group, säger Mytaste Groups VD Andreas Friis.

Denna information är sådan information som myTaste AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 december 2018 kl. 14:30 CET.

Mediakontakt:

Andereas Friis

VD / Grundare Mytaste Group
andereas.friis@mytaste.com  
+46 (0) 739 944 670

Mediakontakt:

Andereas Friis

VD / Grundare Mytaste Group
andereas.friis@mytaste.com  
+46 (0) 739 944 670

Om Mytaste Group

Mytaste Group är ett digitalt mediehus som äger och driver ett ledande internationellt annonsnätverk samt ett antal digitala produkter och tjänster inom prestationsbaserad marknadsföring av e-handelsbutiker. Bolaget har två  affärsområden: Mytaste Shopping samt Mytaste Food & Beverage. Bolaget är listat på Nasdaq First North Premier i Stockholm. Arctic Securities är Bolagets Certified Adviser, telefonnummer: +46 8 44 68 60 87

För mer information se: investor.mytaste.com

myTaste AB (publ)

Birger Jarlsgatan 6B, 7 tr  
114 34 Stockholm 

Dokument