Release image

Shopellos shoppingnätverk lanseras i Finland

19 APRIL 2017

Idag går startskottet för Shopello i Finland. Lanseringen gör det möjligt för finska shoppingsajter och influencers att generera intäkter genom att driva försäljning via nätbaserade produktannonser.

Shopello är sedan tidigare etablerat i Sverige, Norge och Danmark. Inför lansering i Finland har avtal slutits med drygt 80 butiker, vilket innebär att det finns ca 2 miljoner produkter tillgängliga i Shopellos plattform redan från start.

– ”Vi ser det som strategiskt viktig expansion. Flera av våra anslutna butiker i Skandinavien har också verksamhet i Finland, därför är vi extra glada över att nu kunna tillgodose deras behov även på den finska marknaden.”, säger Simon Sjöberg VD på Shopello.

Shopellos finska sajt nås på shopello.fi

Mediakontakt:

Simon Sjöberg, CEO

E-mail: simon@shopello.se

Phone: +46 (0)70 410 45 65

Om Shopello

Shopello är ett shoppingnätverk som underlättar e-handeln genom att på smarta sätt koppla ihop konsumenter och e-handlare i Norden. Shopello ingår i koncernen myTaste AB som är noterat på Nasdaq First North i Stockholm

Jonas Söderqvist, VD
myTaste AB 
jonas.soderqvist@mytaste.com 
0732 512 203

Jonas Söderqvist, VD
myTaste AB 
jonas.soderqvist@mytaste.com 
0732 512 203

myTaste AB är ett digitalt mediehus som bland annat äger och driver en av världens största matsajter; myTaste.com. Bolaget är listat på Nasdaq First North i Stockholm. Arctic Securities bolagets Certified Adviser, telefonnummer: 46 8 44 68 60 87.

myTaste AB 
Birger Jarlsgatan 6B, 7 tr  
114 34 Stockholm 

Dokument