Release image

Wrapp-grundare ny VD för myTaste

14 AUGUSTI 2014

Aage Reerslev har idag avtalat med 203 Web Group om att tillträda som VD för dotterbolaget myTaste. Han kommer närmast från en position som global försäljnings- och marknadschef för Wrapp som han var med och grundade år 2011. Appen Wrapp har hittills lanserats på 8 marknader och har bara i Sverige laddats ned nästan 2 miljoner gånger. Sedan ett år tillbaka har han även suttit med i styrelsen för 203 Web Group.

- Jag är imponerad av vad myTaste lyckats åtsakomma på kort tid. Det känns inspirerande att få vara med och ta en av världens största recetpsajter till att bli ett etablerat varumärke på marknaden. Min vision är att det ska vara lika självklart för matrelaterade varumärken att vara med på myTaste som det är idag för dem att finnas på Facebook, Instagram och Pinterest, säger myTastes nye VD Aage Reerslev.

Under 2014 har myTaste brutits ut till ett eget bolag, därmed ligger samtliga koncernens varumärken i fristående bolag. myTaste har idag drygt 40 anställda med kontor i Stockholm och Barcelona.

- Fram tills idag har vår främsta styrka varit trafikanskaffning och medlemskonvertering. Med Aage ombord hoppas vi även kunna bli starka inom marknad och försäljning. Dessutom har Aage ett etablerat kontaktnät såväl i Sverige och som på den internationella marknaden, vilket är viktigt i byggandet av ett globalt varumärke som myTaste, säger 203 Web Groups VD Jonas Söderqvist.

Aage tillträder sin post som VD i början på september.

Jonas Söderqvist
jonas.soderqvist@203webgroup.se
+46 732 512 203 

Jonas Söderqvist
jonas.soderqvist@203webgroup.se
+46 732 512 203 

About myTaste
myTaste is one of the world’s biggest social networks for food and cooking, with over 30 million visitors from more than 50 countries. Our users discover, save and share 6 million recipes from more than 35,000 food blogs around the world. Read more about myTaste here.

About 203 Web Group AB (publ)
203 Web Group is a publicly traded Swedish media group.

Dokument